Baner

BODY BUILDING
Tehnika izvođenja vježbi


Autor: Damir Perkov
  
Broj stranica: 220
Format: 12 x 17 cm
Uvez: meki
ISBN: 953-97271-3-8

Cijena: 69,00 Kn

 

SADRŽAJ

• 200 fotografija i ilustracija

• Tehnika izvođenja vježbi
   (redoslijed izvođenja, disanje)

• Praktični savjeti

Narudžbenica
za knjige

          Mnogi od nas, na početku vježbanja, susreli smo se s problemom stručne pomoći pri vježbanju. Pri dolasku u neku teretanu nije rijedak slučaj da nam osoblje prvenstveno pokaže sprave, utege i navede sve prednosti i “idealne” uvjete koji bi nas trebali zadržati da nastavimo vježbati baš u toj teretani. Instruktori u teretanama skloni su početnicima, na samom početku njihova vježbanja (2 – 3 dolaska), pokazati tehniku izvođenja najosnovnijih vježbi.
          Ali, nakon kratkog vremena, zbog većeg broja korisnika i nemogućnosti bavljenja svakim ponaosob, vježbač ostaje bez dodatne kontrole tijekom većeg dijela treninga. Ono što je početnicima (a i naprednijim vježbačima) najviše potrebno je točna i precizna uputa o pravilnoj tehnici izvođenja vježbi.
          Ovaj priručnik je koncentriran upravo na spomenutu problematiku, rješavajući dileme oko nepoznavanja ili različitih tumačenja same tehnike izvođenja kod većine vježbi koje se koriste pri razvijanju i jačanju određenih mišićnih grupacija.
          Kompletni sadržaj ovog priručnika dio je puno sadržajnije i informativnije knjige o body buildingu “BODY BUILDING – sustavni trening” i prilagođen je praktičnom džepnom formatu. Unatoč tome, ovako sastavljen, čini samostalnu cjelinu potrebnu mnogim vježbačima koji traže brzu, točnu i kvalitetnu uputu za potrebe treninga. Priručnik će biti od velike koristi i onima koji već rade po postojećim programima, ali kojima nedostaje opis vježbi.
          Nadamo se da će ovako sastavljeni priručnik riješiti probleme oko tehnike (i pravilnog načina disanja) tijekom izvođenja vježbi svim vježbačima: body builderima, početnicima i iskusnima, te svim sportašima koji treniraju utezima.

[Home] [O nama] [Priprema] [Filmovi] [Digitalni tisak] [Print XXL] [Display sustavi] [Opremanje slika] [Knjige]